kotopladi

Mikko Vapanen

Jarmo Salo

Mikko Vapanen 2016-

Mikko Juhani Vapanen, isännöittijä ja tirehtöör, synnys Raumallk 12.5.1959. Skriivattuas ittes ylioppilaks Rauma Lyseost hän gäve Rauman Gauppopisto ja valmistus merkonomiks. Koht tämä jälkke, vuank 1983 hänest tul Rauman Talokeskus Oy:n isännöittijä ja tirehtöör ja niit hommi hän hoita viäläkki. Hän o suarittan ammattisännöittijän dutkinno (AIT) ja täyttä auktorisoidu isännöittijäm bätevyysvaatimukse.

 Monttalai hän on douhunnt töitte lisseks. Hän o oll mennytte vuaskymmnitte aikans seoravitte yhdistyste johtkunnis ja osas niist osa aikka sanafyärärinäkki: Itämaisten kamppailulajitte seor Kaigan ry, Rauman Käyttö- ja Seurakoirat ry, Suomen Australiankarjakoirat ry, Rauman Kiinteistöyhdistys ry ja Suomen Kiinteistöliitto ry. Nykysi yks mialusimppi harrastuksi Nortamo-Seora lisseks hänell o valokuvaus ja o siins saavuttan näyttelymenestyksem berustell myänettäväk kansattevälise AFIAP-kraadi ja suamlaise SKsLM-kraadi.

 Raum ja raumlaisus o ai ollu häne sydändäs liki, eik hän ol ikänäs ollukkam boies Raumald kuukautt pidemppä aikka kerralas. Nii on dapattun vaan gaks kertta, peräkkäisek kuukaude sillon, go hän ol soldaattin Utö linnakkell.

 Mikko Vapanen mönsträtti Nortamo-Seoraha jungmanniks v. 2002, korotetti waterclerkiks v. 2003, konstiks v. 2004, purseriks v. 2008, 3. styyriks v. 2010, 2. styyriks v. 2012 ja 1. styyriks v. 2013. Kapteeniks häne valikoitti v. 2016. Nortamo-Seoras hän on doimittan monttalai, tehn ensmäisek kotopladi ja ussema äänkirja Nortamo jaarituksist ja vastann Nortamo-Seora juhloluist, Syydvästist ja Förstist.

 

Seoran gapteeni:

J.PENTTILÄ

ALFONS RAJAHALME

ARVO KAJAKARI

A. J. BJÖRK

TAUNO KOSKELA (vara-amiraal)

MIKKO HAAPIO

EETU AALTO

JARMO SALO

MARKKU TOIVONEN

MIKKO VAPANEN